Inspire. Motivate. Engage

Εμπνεύστε την ομάδα σας, τον οργανισμό σας, ή την κοινότητά σας με έναν έμπειρο ομιλητή — παρέχοντας παρακινητικό περιεχόμενο.
book-a-speaker-vasilis

Βασίλης Βασιλειάδης

Άτομα που δεν αισθάνονται ότι εργάζονται για έναν μεγαλύτερο στόχο, και δεν έχουν σκοπό (purpose), βάζουν τον εαυτό τους και την εταιρεία τους σε μειονεκτική θέση. Σε περισσότερο από το 70% των εργαζομένων δεν αρέσει αυτό που κάνουν ως επάγγελμα. Αυτή η κακή σχέση με την εργασία κοστίζει δισεκατομμύρια σε απώλεια παραγωγικότητας. Καθώς το παγκόσμιο εργατικό δυναμικό υφίσταται ταχείες αλλαγές, είναι σημαντικό να γίνετε ένας οργανισμός που βασίζεται στο σκοπό.

 

Μάθετε για το σκοπό μέσα από ιστορίες που αφορούν την καθημερινότητα. Δείτε πώς να “αποκαλύψετε”, να ορίσετε, και να επεξεργαστείτε το σκοπό του οργανισμού σας. Βρείτε τον τρόπο να επικοινωνείτε και να δημιουργείτε νόημα για εσάς και τους υπαλλήλους σας  — για ένα purposeful business transformation.

 

Ο Βασίλης κάνει τους ηγέτες και τις ομάδες τους να σκεφτούν τι σημαίνει να έχουν σκοπό στη ζωή τους και στον οργανισμό στον οποίο εργάζονται. Ο “σκοπός” δεν είναι διακοσμητική έννοια — και ο ρόλος του δεν είναι να εντυπωσιάζει.  Ο “σκοπός” είναι αυτό που πραγματικά είσαι, αυτό που αντιπροσωπεύεις ως εταιρεία, και ο Βασίλης  παρέχει τις έννοιες και τα εργαλεία για να γίνει αυτός ο σκοπός πραγματικότητα.

 

 Takeaways

 

 • Ο πραγματικός πυρήνας του “σκοπού” στη ζωή μας
 • Βρείτε τον πραγματικό σκοπό της εταιρείας σας
 • Μάθετε από τα παραδείγματα
 • Κινητοποιήστε το εργατικό δυναμικό σας

Υπάρχουν πολλές επιχειρηματικές προκλήσεις, μοντέλα, και εργαλεία που αφορούν τη βελτίωση της παραγωγικότητας (Digital transformation, Customer Experience, Agile organisation, κλπ). Η εταιρική κουλτούρα εμποδίζει τους περισσότερους οργανισμούς από το να έχουν αντίκτυπο και γίνουν αυτό που «θέλουν να είναι». Η αναβάθμιση της κουλτούρας είναι η λύση: Κάθε ηγέτης πρέπει να γνωρίζει τις τεχνικές για το πώς να δημιουργήσει ένα πλαίσιο καινοτομίας και αλλαγής σε έναν οργανισμό με εδραιωμένη κουλτούρα.

 

Ο Βασίλης παροτρύνει τους ηγέτες και τις ομάδες τους να σκεφτούν τι σημαίνει η ανάπτυξη κουλτούρας.  Δεν πρόκειται για τη δημιουργία μιας κουλτούρας με lounge-areas, χώρους για μασάζ, και άλλα υλικά στοιχεία που εντυπωσιάζουν υπαλλήλους και πελάτες σε επιφανειακό επίπεδο. Η κουλτούρα είναι το ποιοι είμαστε πραγματικά, το τι αντιπροσωπεύουμε, και το πώς επικοινωνούμε και αλληλεπιδρούμε μεταξύ μας — ο Βασίλης σας δίνει τις έννοιες και τα εργαλεία για να κάνετε την ιδανική κουλτούρα σας πραγματικότητα.

 

Takeaways

 

 • Μάθετε από τα παραδείγματα για τη δημιουργία κουλτούρας
 • Αναγνωρίστε το μοτίβο της κουλτούρας σας και τι την οδηγεί
 • Μάθετε τεχνικές για να αναβαθμίσετε την κουλτούρα σας
 • Δείτε τι πρέπει να αποφεύγετε σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο
 • Live πείραμα – φτιάξτε μια πρακτική CX κουλτούρα

Πολλοί οργανισμοί καλούνται όλο και περισσότερο να αντιμετωπίσουν εμπόδια που αφορούν διαφορετικές γενιές. Ένα κοινό πρόβλημα που παρατηρείται μεταξύ των εργαζομένων και της διοίκησης — και στις διαφορετικές γενιές που υπάρχουν μέσα σε αυτές τις δύο ομάδες —  είναι τα αρνητικά στερεότυπα που υπάρχουν για κάθε γενιά. Κάθε γενιά φέρνει τις δικές της μοναδικές δυνάμεις στο τραπέζι, και είναι σημαντικό για την ηγεσία να τις αξιοποιήσει ανάλογα.

 

Ο Βασίλης δείχνει σε ηγέτες πώς να μετατρέψουν το πρόβλημα του generational-gap σε πλεονέκτημα, αφήνοντας πίσωτις αρνητικές αντιλήψεις που έχει η κάθε γενιά για την άλλη. Έτσι, δημιουργεί ένα περιβάλλον εργασίας το οποίο είναι αποτελεσματικό στο συνολό του.

 

Takeaways

 

 • Generation Gap: Πρόβλημα ή ευκαιρία;
 • Κατανοήστε τα κύρια στοιχεία κάθε γενιάς
 • Φτιάξτε ένα inclusive εργασιακό περιβάλλον
 • Live πείραμα – Πόσο inclusive είστε;

Πρόκειται για μια καθαρά βιωματική και εξαιρετικά συναισθηματική ομιλία. Ο Βασίλης εξηγεί ότι όλοι αγωνιζόμαστε με διάφορα πράγματα στη ζωή μας, αλλά το να μοιραζόμαστε αυτές τις δυσκολίες δεν είναι ένδειξη αδυναμίας — αντιθέτως, είναι ένας απίστευτα ισχυρός τρόπος να χτίσουμε την εμπιστοσύνη.

 

Ως ηγέτες, είναι πολύ σημαντικό να θυμόμαστε ότι οι συνάδελφοί μας γνωρίζουν συνήθως εάν κάτι δεν πάει καλά. Θέλουν να ξέρουν αν έχουμε το κουράγιο να τους πούμε. Το να ανοιχτείτε,  να μοιραστείτε τις δυσκολίες και τις αποτυχίες σας, και να γίνετε ευάλωτοι μπορεί να δημιουργήσει ένα πλαίσιο που θα επιτρέψει στον οργανισμό σας να γίνει καλύτερος συνολικά.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Θέλετε έναν από του ομιλητές μας;
Στείλτε μας ένα μήνυμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.