Εστιάζουμε σε 4 πυλώνες.

Ό,τι κάνουμε περιστρέφεται γύρω από μια ιδέα: Purposeful Business Transformation.
homepage_icon1

Culture Transformation

Η κουλτούρα είναι η πραγματική δύναμη πίσω από την ανάπτυξη και στο επίκεντρο της είναι ο σκοπός (purpose). Θα σας βοηθήσουμε να βρείτε τον σκοπό σας (εάν δεν τον έχετε βρει ήδη), να δώσετε ένα πραγματικό νόημα στις λέξεις και να δημιουργήσετε μια κουλτούρα με καθαρότητα σκοπού (clarity) — δημιουργώντας χώρο για την ανάπτυξη νέων πραγμάτων που θα βοηθήσουν στο transformation της εταιρείας σας.

homepage_icon2

Customer Experience (CX)

Το Customer Experience αφορά την τοποθέτηση του πελάτη στο επίκεντρο όλων όσων κάνετε και τη δημιουργία μιας μοναδικής και διαφοροποιημένης εμπειρίας για αυτόν τον σκοπό. Θα σας βοηθήσουμε να μετατρέψετε τους εργαζόμενους και τους πελάτες σας σε υποστηρικτές του brand σας, επηρεάζοντας θετικά τη ζωή τους.

homepage_icon3

Business Design

Οι πελάτες εξελίσσονται γρηγορότερα από ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να αντιδράσουν. Θα σας βοηθήσουμε να “αναζωογονήσετε” τα προϊόντα, τις υπηρεσίες σας, και άλλες επιχειρηματικές προκλήσεις — χρησιμοποιώντας προηγμένες μεθοδολογίες, όπως customer-journeys, design sprints, και άλλα. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να φτάσετε στον στόχο σας με καλύτερο τρόπο και γρηγορότερα.

homepage_icon4

HR & People Development

Οι Υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού (HR) αποτελούν βασικό συστατικό για κάθε business transformation και πρέπει να ευθυγραμμιστούν με το purpose και την κουλτούρα σας. Είτε μιλάμε για πλήρη επιχειρηματική αναδιαμόρφωση, είτε για καθημερινές λειτουργίες ανθρώπινου δυναμικού (αξιολόγηση επιδόσεων, αποζημιώσεις/παροχές, εργασιακές σχέσεις, κλπ), μπορούμε να βοηθήσουμε — δίνοντας έμφαση στα πιο σημαντικά μέλη της εταιρείας σας, κινώντας το ενδιαφέρον τους, και κρατώντας τα σε ετοιμότητα.

Η προσέγγισή μας έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί business transformations από μέσα προς τα έξω.

Η προσέγγισή μας
έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί
business transformations από μέσα προς τα έξω.

Πρώτα πρέπει να βρείτε τον σκοπό σας και να δημιουργήσετε τη σωστή κουλτούρα.

Η σωστή κουλτούρα θα δώσει το χώρο για να αναπτυχθεί μια νοοτροπία με επίκεντρο την εμπειρία του πελάτη. Με τη σειρά της, μια πελατοκεντρική νοοτροπία θα επιτρέψει στην εταιρεία σας να σχεδιάσει για τον πελάτη — πάντα με το δικό σας ιδιαίτερο αποτύπωμα. Με έναν πελατοκεντρικό επιχειρηματικό σχεδιασμό, ο οργανισμός σας θα αναπτυχθεί με βιώσιμο τρόπο. Καθ’ όλη τη διάρκεια του transformation,  οι άνθρωποι σας θα βγουν με ασφάλεια από τη ζώνη άνεσής τους — για να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν. Αυτό θα οδηγήσει σε μια βιώσιμη διαδικασία transformation για τον οργανισμό σας.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Η Vivid Vibes βοηθάει τις καλύτερες εταιρείες στον κόσμο να εξελιχθούν και να ευδοκιμήσουν!
Θέλετε να βελτιώσετε την εταιρεία σας;
Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!