Είμαστε αυτοί που είμαστε.

Είμαστε μια δημιουργική ομάδα “παρέμβασης” που βοηθά τους ανθρώπους και τους οργανισμούς να γεφυρώσουν το χάσμα μεταξύ αυτού που θέλουν να είναι και αυτού που είναι πραγματικά.

Είμαστε αυτοί που είμαστε.

Είμαστε μια δημιουργική ομάδα “παρέμβασης” που βοηθά τους ανθρώπους και τους οργανισμούς να γεφυρώσουν το χάσμα μεταξύ αυτού που θέλουν να είναι και αυτού που είναι πραγματικά.

H Vivid Vibes ιδρύθηκε το 2017 από το Βασίλη Βασιλειάδη με απλό σκοπό να βοηθάει τους εργαζόμενους να απολαμβάνουν περισσότερο τη δουλειά τους, όποια κι αν είναι, και ταυτόχρονα να βοηθάει τους πελάτες να απολαμβάνουν την αγοραστική διαδικασία περισσότερο, ανεξαρτήτως του αντικειμένου της. Έτσι, βάζουμε το λιθαράκι μας για μια καλύτερη κοινωνία.

 

Βοηθάμε τους οργανισμούς και τους ανθρώπους να γίνουν ο “αυθεντικός” τους εαυτός, να αποκτήσουν σαφήνεια, και να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που τους αφορούν πραγματικά. Τους βοηθάμε να μετατρέπονται συνεχώς στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.

Τι μας διαφοροποιεί

Μας ενδιαφέρει να έχουμε αντίκτυπο σε ό, τι κάνουμε. Δεν βλέπουμε τη δουλειά μας ως απλή παροχή υπηρεσιών, αλλά ως κάτι που έχει αντίκτυπο στο σκοπό μας και στον σκοπό των συνεργατών μας.

#Δεν είμαστε μια απλή συμβουλευτική εταιρεία.

Είναι πλέον σαφές ότι ο παραδοσιακός τρόπος με τον οποίο οι οργανισμοί διαχειρίζονται την επιχείρηση τους και τις προκλήσεις της, δεν λειτουργεί πια — αυτό περιλαμβάνει συμβουλευτικές εταιρείες και οργανισμούς.

 

Στην εποχή της πελατοκεντρικότητας, των exponential technologies, και της αναταραχής των γενεών, οι εταιρείες αντιμετωπίζουν μεγάλη αβεβαιότητα σχεδόν για τα πάντα. Καλούνται να διαχειριστούν πάρα πολλές προκλήσεις — τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά — και έντονο ανταγωνισμό από πολλαπλά μέτωπα.

 

Η επιτυχία, σήμερα και στο μέλλον, απαιτεί μια “διαφορετική” προσέγγιση.

 

#Δεν μπορούμε να βοηθήσουμε τους πάντες.

Δυστυχώς, δεν είναι όλοι έτοιμοι να ξεκινήσουν αυτό το ταξίδι προς την αλλαγή.

Επικεντρώνουμε τις προσπάθειές μας στο να βοηθήσουμε όσους θέλουν να βοηθηθούν, και σε όσους πιστεύουμε ότι μπορούμε να τους βοηθήσουμε — πάντα με βάση τις ανάγκες τους.

Γνώρισε την ομάδα μας

Βασίλης Βασιλειάδης

Ο Βασίλης είναι σύμβουλος επιχειρήσεων, διεθνής ομιλητής, εκπαιδευτής, και συντονιστής μεγάλων ομάδων.

Λατρεύει το Cultural Customer Experience και το Service Design, αφού αυτές οι έννοιες έχουν τον άνθρωπο στο επίκεντρο τους. Είναι σίγουρα ένας music-holic, αφού το πρώτο πράγμα που αγόρασε για το γραφείο ήταν το ηχοσύστημα.

Βασίλης

Ναταλία Βουρλούμη

Η Ναταλία είναι Project Manager και έχει πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Έχει εργαστεί σε πολυεθνικές εταιρείες ως administrative facilitator και στο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης του ReGeneration.

Είναι παθιασμένη με τις τέχνες και συμμετέχει σε σεμινάρια χορού, υποκριτικής, και φωνητικής. Η εξερεύνηση και το ταξίδι είναι η δεύτερη φύση της.

Ναταλία

Μανώλης Παπαδάκης

Ο Μανώλης είναι Business Designer,  με εξειδίκευση στον τομέα της εμπειρίας του χρήστη (UI & UX). Είναι παθιασμένος με τα ψηφιακά προϊόντα και υπηρεσίες, πιστεύοντας ακράδαντα ότι ο ανθρωποκεντρικός σχεδιασμός πρέπει να βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε βιώσιμης επιχειρηματικής στρατηγικής. Αποφεύγει τα mainstream χόμπι, προτιμώντας την κηπουρική.

 

Μανώλης

Βανέσα Ράφτη

Η Βανέσα έχει εργαστεί τα τελευταία 15 χρόνια στο χώρο των επιχειρήσεων, στον τομέα του HR. Την ενθουσιάζει να υποστηρίζει τους ανθρώπους να ανακαλύπτουν τα ταλέντα τους.

Βανέσα

?

Θες να γίνεις μέλος
της ομάδας μας;

 

Επικοινώνησε μαζί μας

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Χρειάζεστε κάποιο μέλος της ομάδας μας για να σας βοηθήσει ή έναν key-speaker;
Ελάτε σε επαφή μαζί μας και μάθετε πώς μπορείτε να συνεργαστείτε με την ομάδα μας.