#STAYVIVID @Home

Μετά την αρχική αδράνεια της καραντίνας, προετοιμάσαμε ένα Μανιφέστο για την αντιμετώπιση της επιχειρηματικής κρίσης του Covid-19 #STAYVIVID

Ο στόχος μας είναι να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον να κάνουμε την κρίσιμη μετάβαση στην μετά-Covid-19 εποχή — με τις ελάχιστες δυνατές συνέπειες.

 

Γι ‘αυτόν τον λόγο, προσφέρουμε Learning Bites — συμπυκνωμένα κομμάτια γνώσης — πάνω σε τρέχοντα, δημοφιλή, και στοχευμένα θέματα, όπως: “Work Psychology”, “Customer Journey Mapping”, κλπ.

 

Μέσω αυτών των διαδικτυακών βιωματικών εργαστηρίων, που οργανώνουμε, βοηθάμε όλο τους εργαζόμενους να αντιμετωπίσουν την αβεβαιότητα και να βάλουν τάξη στο χάος και την ανασφάλεια που κυριαρχεί την ζωή τους αυτή τη χρονική περίοδο. Ταυτόχρονα, βοηθάμε στη δημιουργία ενός νέου “διχτυού ασφαλείας” για κάθε ομάδα και άτομο.

 

Όλα αυτά μαζί βοηθούν στη δόμηση μιας σφαιρικής εικόνας και δημιουργούν εύφορο έδαφος για να μεγαλώσουμε και να αναπτύξουμε τα μέλη του οργανισμού μας — κι έτσι, και ολόκληρη την εταιρεία.

work_psychology

Stay Connected
@Home Edition

Κατά τη διάρκεια αυτής της «περίεργης» και χαοτικής περιόδου, βοηθάμε οργανισμούς και ομάδες να οικοδομήσουν μεγαλύτερη συνοχή και να διατηρήσουν την αίσθηση του “ανήκειν”. Δημιουργούμε έναν «έξυπνο» διαδικτυακό χώρο, όπου οι εργαζόμενοι — που βρίσκονται στο σπίτι και μακριά από τη ρουτίνα τους — να μπορούν να επεξεργαστούν την τρέχουσα κατάσταση και όλα τα πράγματα που συμβαίνουν μέσα και έξω από την εταιρεία.

Μάθετε περισσότερα εδώ

customer_journey_mapping

Customer Journey Mapping
@Home Edition

Κατά τη διάρκεια αυτής της «περίεργης» και χαοτικής περιόδου, βοηθάμε τους οργανισμούς και τις ομάδες να κατανοήσουν τη μετά-Covid-19 εποχή και τη «νέα» σχέση με τους πελάτες τους. Παρακολουθώντας όλα τα σημεία επαφής με τον οργανισμό σας, εντοπίζοντας και αντιμετωπίζοντας βασικές αδυναμίες (pain points) και προκλήσεις, μπορούμε να διαμορφώσουμε μια πλήρη εικόνα της οπτικής του πελάτη σας. Αυτό μας δίνει την ευκαιρία να πράξουμε προληπτικά — θέτοντας τα επόμενα βήματα και τις ενέργειες που χρειάζονται.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Πιστεύετε ότι η εταιρεία σας χρειάζεται μια ειδική στρατηγική για την εποχή του Covid-19;
Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.